Sens giratoriu la intrare în Mamaia

Un nou sens giratoriu va apărea în oraș. Acesta va fi amenajat la intersecția bulevardelor Mamaia cu Aurel Vlaicu și va funcționa diferit în funcție de sezon.

Prin reconfigurarea intersecției se va fluidiza traficul și va crește siguranța conducătorilor auto, spun specialiștii care au decis construirea sensului. Lucrările vor începe pe 4 mai, iar municipalitatea promite că acestea vor fi gata până la începerea sezonului la 1 iunie.

Începând din 4 mai, intersecția de la intrarea în stațiunea Mamaia dinspre Constanța va fi resistematizată. Aici va fi amenajat un nou sens giratoriu, care să corespundă mai bine condițiilor de trafic actuale, spun autoritățile. Decizia a fost luată de mai mulți specialiști și polițiști pentru a crește gradul de siguranță a conducătorilor auto.

Constănțenii cred că un sens giratoriu ar fluidiza intersecția atât de aglomerată în special în perioada sezonului estival, când cozile de mașini se întind pe sute de metri.

Schimbarea nu îi încântă însă pe toți participanții la trafic.

Reconfigurat va fi și sensul giratoriu de la intersecția bulevardelor Al. Lăpușneanu și Aurel Vlaicu, conform planului de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Lăpușneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Constănțeni celebri peste hotare

Constanța a oferit lumii artiști de valoare, în multe domeniile. De la actori și cântăreți…