marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Start lucrări reabilitare la Podul de la Cernavodă

Start lucrări reabilitare la Podul de la Cernavodă

de Redacția Dotto
Cernavodă

Atenție, șoferi! Încep lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe A2. Prima etapă debutează chiar azi, durează până aproape de finalull lui aprilie și se desfășoară între kilometrii 155 și 415 – km 161 și 479.

Astfel, lucrările de reabilitare continuă conform calendarului. Încă o etapă importantă va fi încheiată odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe Podul de la Cernavodă. Termenul de finalizare al contractului de execuție este în februarie naul viitor. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, de pe site-ul cnadnr.ro sau de pe pagina de FB a CNADNR.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult