marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

de Andreea Bălan
antigripal

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal.

Vaccinul se găsește la Constanța și în cabinetele medicilor de familie, dar și în farmacii. Medicii îi sfătuiesc pe constănțeni să vină să se vaccineze cât mai curând și subliniază că vaccinul antigripal sezonier poate fi făcut în același timp cu cel împotriva COVID-19.

Încă de la primele ore ale dimineții în acest cabinet medical au fost vaccinate antigripal 16 persoane. Medicii spun că există interes pentru acest ser, mai ales dacă pacienții sunt informați și li se explică pe îndelete care sunt beneficiile vaccinării. Anul trecut, la finalul sezonului de vaccinare, se imunizaseră 156.073 de persoane.

Majoritatea pacienților acestui medic se vaccinează în fiecare sezon, iar anul acesta mulți au ales să opteze pentru vaccinul antigripal concomitent cu cel împotriva COVID-19.

Până acum la Constanța au ajuns 79.146 de doze de vaccin antigripal, care au fost repartizate medicilor de familie. În total, România va avea 2 milioane de doze de vaccin antigripal gratuit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult