duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Voucherele de vacanță agită apele

Voucherele de vacanță agită apele

de Andreea Bălan
vacanță

Amânarea plății voucherelor de vacanță agită apele pe litoral. Hotelierii se plâng că birocrația în exces le afectează afacerile, iar angajații care le primeau sunt dezamăgiți că nu mai pot profita de ofertele early booking.

Amânarea acordării voucherelor de vacanță sabotează programul de ”Înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc, spun hotelierii care subliniează că angații ar fi trebuit să primească voucherele până cel târziu la mijlocul lunii martie. Orice zi de întârziere spun ei reprezintă un dezavantaj atât pentru cei care le primesc și nu vor mai beneficia de reducerile early booking pentru vacanțe, cât și pentru agenții de turism și hotelieri.

Hotelierii spun că vouchere sunt foarte importante pentru industria HORECA. 25-30% dintre vânzările agențiilor de turism specializate pe turism intern sunt asigurate de voucherele de vacanță. 

Mulți constănțeni spun că fără vouchere nu și-ar fi putut permite să plece în vacanță, iar amânarea acordării lor le încurcă planurile.
Potrivit Eurostat, numărul românilor care îşi permit să plece în vacanţă este foarte mic. Mulți români văd marea doar în poze sau la televizor. Doar una din 10 familii cu venituri mici reuşeşte să plece în concediu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult