marți, 16 iulie, 2024
Home Breaking news Vreme de primăvară

Vreme de primăvară

de Andreea Bălan

Vreme autentică de primăvară, la malul mării. Chiar dacă din punct de vedere calendaristic timpul ghioceilor a venit de mult, soarele a fost scump la vedere.

Astăzi însă mercurul din termometre a urcat până la 11 grade Celsius, dar am resimțit 13-14, la soare. Așadar, vreme tocmai bună pentru o plimbare pe faleză, în aerul sărat al mării. Soarele a strălucit astăzi pe litoral ca într-o zi veritabilă de primăvară. Peste 13 grade Celsius s-au înregistrat la orele prânzului. Suficient cât să îi scoată pe constănțeni din case la o plimbare pe malul mării.

Meteorologii vin cu vești bune și pentru zilele care urmează. Va fi din ce în ce mai cald.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult