miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Lumina: Campanie gratuită de sterilizare a câinilor

Lumina: Campanie gratuită de sterilizare a câinilor

de Redacția Dotto

Primaria Comunei Lumina, în colaborare cu Fundația Noroc și Cabinetul Veterinar Blue Vet 4 Pets, organizează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor din localitate.

Campania se va desfășura în data de 21 octombrie 2023 pe baza de înscriere și bon de sterilizare eliberat de Primăria Comunei Lumina.

Persoanele interesate pot obține formularul de înscriere de la sediul Primăriei Lumina, Centrul de informare cetățeni. Cererea și bonul de sterilizare sunt doar pentru 1 (un) câine. Cererile sunt însoțite de copie a actului de identitate (și CUI pentru persoane juridice) iar un număr de telefon de contact este obligatoriu.

Informațiile solicitate sunt numele și prenumele, date de contact (numar de telefon, obligatoriu pentru confirmarea programarii), rasa câinelui, vârsta, sex (mascul/femela), dacă este microcipat.

Termenul limită pentru înscriere este data de 20 octombrie 2023. Depunerea cererilor se face la sediul Primăriei Comunei Lumina, Centru Informare Cetățeni.

Pentru mai multe detalii despre procesul de sterilizare și beneficiile acestuia pentru sănătatea câinilor puteti apela direct Cabinetul Veterinar Blue Vet 4 Pets, la telefon 0341109977, de luni – vineri, intre orele 10-18.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult