Filimon

Vladimir, nepotul în vârstă 5 ani al antrenorului lotului național feminin de tenis de masă, Viorel Filimon, și al șefului Federației, Cristinel Romanescu, le calcă pe urme. Copilul merge în fiecare zi la antrenamente, se pregătește cot la cot cu ceilalți sportivi și vrea să ajungă campion mondial la tenis de masă.

Vladimir Filimon Romanescu se trage dintr-o familie cu ștate vechi în tenisul de masă românesc și vrea să-și depășească bunicul și tatăl, Viorel și Andrei Filimon, antrenorii celor două loturi naționale de tenis de masă ale României. Puștiul s-a apucat serios de sportul care i-a făcut cunoscuți în lume și pe ceilalți doi bunici ai săi, Beatrice și Cristinel Romanescu.

 „Eliza m-a băgat în carantină și a trebuit să stau forțat acasă două săptămâni. Avem masă de tenis în curte și Vladimir a început să joace. E talentat”

Vladimir își contrazice bunicul.

 „Joc tenis de la zero ani și am învățat de la tati, care este antrenor la fel ca și bunicul meu” 

Băiețelul vine în fiecare zi la sală, acolo unde antrenează bunicul său și se pregătește alături de ceilalți sportivi, iar când îl prinde pe Andrei, nu îl lasă până nu joacă o partidă de tenis împreună.

„Vladimir joacă tenis cum îi place lui să spună de la zero ani, pentru că de când era foarte mic i-am pus paleta în mână. Îmi aduc aminte că nu avea nici doi ani când l-am adus în sală și a jucat cu Hunor Szocs” –

Puștiul e iubit de toți sportivii antrenați de bunicul și de tatăl .

Vladimir și-a făcut și planuri de viitor în ceea ce privește tenisul de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hagi: ”Trebuie să facem un fotbal foarte bun”

”O deplasare grea și lungă din toate punctele de vedere, un antrenor bine organizat, trebu…