duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Moș Crăciun a ajuns la Ovidiu. Primăria Ovidiu a reușit să strângă 229.000 de lei din sponsorizări și a dus cadouri la peste 3.900 de persoane

Moș Crăciun a ajuns la Ovidiu. Primăria Ovidiu a reușit să strângă 229.000 de lei din sponsorizări și a dus cadouri la peste 3.900 de persoane

de Redacția Dotto

Primăria Ovidiu aduce bucurie în prag de sărbători pentru 3911 persoane. Administrația locală a reușit să strângă din sponsorizări suma de 229.000 lei, ce a acoperit integral bugetul necesar pentru a face o bucurie celor 3911 persoane.

„Mulțumim sponsorilor care au făcut posibilă această acțiune și suntem mândri că mediul privat a răspuns cu promptitudine nevoilor comunității”, a transmis George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Administrația locală din Ovidiu menționează că fără să cheltuiască bani din bugetul local, a ajuns la :

  • 1519 copii de la creșă, grădinițe și școli gimnaziale, unde am oferit pachete cu dulciuri
  • 166 de cadre didactice și personalul auxiliar al unităților de învățământ
  • 1200 de pensionari cu pensie mai mică sau egală cu 1400 lei
  • 40 de persoane de peste 60 ani, fără venituri
  • 460 de persoane cu dizabilități (grad de handicap I, II și III ), atât copii cât și adulți
  • 26 persoane încadrate din punct de vedere legal ca asistați sociali
  • 500 de persoane defavorizate cu situații familiale dificile
  • 15 sportivi și 2 antrenori din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu, cu rezultate deosebite, la secțiile de haltere și karate, prin participarea la campionate mondiale și naționaleaproximativ 800 de copii ce au vizitat Casa lui Moș Crăciun au primit dulciuri și fotografii gratuite.

’’Consider că empatia, bunătatea și iubirea de oameni trebuie să primeze în orice perioadă a anului, nu numai de sărbători și sunt fericit că împreună cu echipa am reușit să aducem zâmbete pe chip dar și în case. Urez cu această ocazie, tuturor, Crăciun Fericit și La mulți ani !“, a transmis George Scupra.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult